نمی‌توانید بگویید من به این شخص رأی دادم، چون مثلاً علامه چنین گفتند. !!!

ساخت وبلاگ

مقدمه اول:

آیهْ الله مصباح یزدی از زبان ولی امر مسلمین؛‌ امام خامنه‌ای مد ظله العالی:

ایشان با تجلیل از فضل و اخلاص و تقوای آیت الله مصباح یزدی، وجود این كمالات را در مدیریت یك موسسه موجب افزایش بركات الهی خواندند (۱۳۸۹/۰۸/۰۳)

مقام معظم رهبرى در بخش دیگرى از سخنانشان، نقش آیت‌الله مصباح یزدى را در هدایت طرح و برنامه این اردو حائز اهمیت خواندند و فرمودند: بنده نزدیك به چهل سال است كه جناب آقاى مصباح را مى‌شناسم و به ایشان به عنوان یك فقیه، فیلسوف، متفكر و صاحب‌نظر در مسایل اساسى اسلام ارادت قلبى دارم. اگر خداى متعال به نسل كنونى ما، این توفیق را نداد كه از شخصیتهایى مانند علامه طباطبایى و شهید مطهرى استفاده كند، اما به لطف خدا این شخصیت عزیز و عظیم‌القدر، خلاء آن عزیزان را در زمان ما پر مى‌كند. (۱۳۷۸/۰۶/۱۳)

بسم‌اللَّه‌الرّحمن‌الرّحیم؛ حضرت آیهْ اللَّه آقاى حاج شیخ محمّدتقى مصباح

اكنون كه بحمداللَّه مجمع جهانى اهل‌بیت (علیهم‌الصّلاه‌ًْوالسّلام)به عنوان كانون تلاش علمى و عملى تشیع تشكیل یافته و آغاز به كار كرده است، شایسته است برابر مواد اساسنامه‌ آن، جمعى از برجستگان رجال علمى و چهره‌هاى موجه عالم تشیع، شوراى عالى آن مجمع را شكل بخشیده، با عضویت در آن، مسؤولیت خطیرى را كه براى اعضاى آن شوراى عالى پیش‌بینى شده، عهده‌دار گردند؛ لذا جناب‌عالى را كه بحمداللَّه به صفات مزبور موصوف مى‌باشید، به عضویت شوراى عالى مجمع جهانى اهل‌بیت(علیهم‌الصّلاه‌ًْوالسّلام) منصوب مى‌نمایم. سیّد على خامنه‌اى‌ (۱۳۷۰/۱۱/۰۹)

- موارد فوق به نقل از سایت http://farsi.khamenei.irبود. مطلب زیر نیز به نقل از سایت بولتن نیوز:

القابی كه رهبری در توصیف ایشان بكار گرفته اند:شخصیت عزیز و عظیم‌القدر، فقیه، فیلسوف، متفکر و صاحب‌نظر در مسایل اساسى اسلام، دارای حرف رسا و منطق قوی و مستحكم، متکلم،‌ مفسر و زمان شناس بصیر است، مصاف یک تنه با «خناسان مسلط»، همواره بر مدار حق، نظیر ایشان خیلی نادر، وزنه‌ای برای اسلام و كشور، از برجستگان رجال علمى و چهره‏هاى موجه عالم تشیع، از برکات ماندگار حوزه‏ علمیه قم و از چهره‏هاى موصوف و معروف به علم و عمل و جد و ابتکار، از آغاز تأسیس آن حوزه‏ علمیه در اندیشه‏ تعالى و تکامل پیوسته،‏ احاطه و نکته‏دانى آن جناب.

مقدمه دوم:

به نقل از صابرنیوز، بعد از ظهر روز ٢٥ اردیبهشت ١٣٩٢، شورای مرکزی جبهه پایداری به دیدار علامه مصباح رفتند و آیت الله مصباح در این دیدار بیانات ‏ویژه‌ای را مطرح فرمودند:

شما در حال تصمیم گیری هستید. یعنی امتحان. همان امتحانی كه اگر برای خدا تصمیم گرفتید، تصمیم یك ساعته شما می‌تواند به اندازه عمر صد سال عبادت بلكه بیشتر ارزش داشته باشد ... آقایان روی یك فردی توافق كردند كه بنده از هفت سال پیش، ‌او را در نظر گرفته بودم؛ ولی به كسی نگفتم. اما در این مورد صریحاً نوشتم به شخصی، كه من در پیشگاه الهی شهادت می‌دهم كه در بین کسانی که کاندیدا شده‌اند برای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، اصلح از همه، جناب آقای دکتر باقری لنکرانی‏است؛ و اضافه كردم امیدوارم که این شهادت برگ زرینی در نامه اعمال 80 ساله من باشد ... بعضی بزرگانی كه اسم برده شد،‌ بنده قلباً ارادت قوی دارم، مثل نور چشمم دوستشان دارم. اما شهادت می‌دهم ‏بینی و بین الله که به درد این كار نمی‌خورند.توی آن نامه نوشتم من بینی و بین الله شهادت می‌دهم و در حضور شما هم شهادت می‌دهم:بینی و بین الله زیر این آسمان و روی زمین، من کسی اصلح از آقای دكتر لنکرانی نمی شناسم. شما هم بروید تحقیق كنید وظیفه خودتان را هر چی هست عمل كنید.

مقدمه سوم:

سخنرانی امام خامنه‌ای مد ظله العالی

در نهایت، رأی مردم تعیین كننده است. آنچه كه اهمیت دارد، تشخیص شما و رأی شما است. باید خودتان تحقیق كنید، ملاحظه كنید، دقت كنید، از انسانهای مورد اعتمادتان بپرسید، تا به اصلح برسید و اصلح را انتخاب كنید ... نگاه كنید، تشخیص بدهید، اصلح را بشناسید و برای ادای تكلیف، اسم او را به صندوق رأی بیندازید. البته هر كسی و یا فعالان سیاسی میتوانند دیگران را هم با نظر خودشان همرأی كنند ـ این اشكالی ندارد ـ اما از حقیر كسی چیزی در این زمینه نخواهد شنید.در عین حال مردم میتوانند به همدیگر بگویند، سفارش كنند، تأكید كنند، توصیه كنند، یكدیگر را توجیه كنند و به هم كمك كنند برای شناخت اصلح. به هر حال آنچه كه ملاك عمل است، رأی آحاد مردم است. (01/01/1392)

من و شما باید نگاه كنیم ببینیم در بین این صالحها كدام صالح‌ترند، كدام بیشتر به درد مردم میخورند، كدام بیشتر میتوانند این بار سنگین را بر دوش بكشند و با امانتِ كامل این راه را ادامه دهند و پیش ببرند؛ این را باید من و شما نگاه كنیم، ببینیم، بشناسیم. از افرادى كه ممكن است ما را هدایت كنند، راهنمائى كنند، كمك بخواهیم؛ بالاخره خودمان را به حجت شرعى برسانیم. اگر انسان بر طبق حجت شرعى كار كرد، چنانچه بعداً غلط هم از آب دربیاید، باز سرفراز است، میگوید من تكلیفم را عمل كردم؛ اما اگر بر طبق حجت شرعى عمل نكنیم، بعد خطا از آب دربیاید، خودمان را ملامت خواهیم كرد؛ عذرى نداریم، حجتى نداریم. (۱۳۹۲/۰۲/۲۵)

جمع بندی:

1- در سلامت نفس آیهْ الله مصباح یزدی شك و شبهه‌ای نیست و اگر كسی با این مسئله مشكل دارد، در سلامت نفس خود شك كند. كما اینكه موج جدیدی از تخریب‌ها و اهانتها به جانب ایشان آغاز شده است. خدا همه‌مان را هدایت كند. علامه هنوز هم مورد تأیید مقام ولایت هستند و بر افراد ولایتمدار واجب است همانند شخص امام خامنه‌ای عزیز، ایشان را احترام كنند؛ هرچند دیدگاه ایشان را نپسندند.

2- علامه با صراحت، پس از اعلام نظر قاطع خود، عنوان داشتند: "شما هم بروید تحقیق كنید وظیفه خودتان را هر چی هست عمل كنید". كاملاً مشخص است كه ایشان به دكتر باقری لنكرانی رأی خواهند داد. اما رأی دادن، از آن دست امور عبادی است كه در مصداق، تقلید بردار نیست؛‌ بلكه مكلّف، خود باید مصداق را شناسایی كند. مثل دیدن هلال ماه شوال (عید فطر) یا مطرب بودن موسیقی خاص. در اینجا عالم دینی حكم را بیان میكند و افراد موظف هستند خودشان وظیفه خود را شناسایی كنند.

3- امام خامنه‌ای نیز با صراحت مسئله را بدین شكل روشن فرمودند كه از یك سو باید هر كدام از ما در مورد نامزدی كه می‌خواهیم به او رأی بدهیم، به حجت شرعی برسیم و این تكلیفی است كه بر عهده شخص خود ماست و در صورت دقت نكردن، عذری نخواهیم داشت؛ و از سوی دیگر هیچ اشكالی ندارد كه اگر به فردی اطمینان و اعتماد وجود دارد، نظر او در شناخت اصلح پرسیده شود و یا حتی افراد و گروه‌ها برای شناخت فرد اصلح، همدیگر را توجیه و به هم كمك كنند.

نتیجه گیری:

ملاك‌های فرد اصلح برای تصدی مسئولیت ریاست جمهوری، از زبان ولایت به شكل مبسوطی بیان شده است. اگر شما به عنوان كسی كه تكلیف انتخاب بردوش او قرار دارد، از فرمایش علامه مصباح به نتیجه میرسید كه نامزد مورد توجه ایشان، در چارچوب ملاك‌های تعیین شده توسط ولایت می‌گنجد، پس به ایشان رأی دهید و اگر گمان میكنید این فرد در این قالب قرار ندارد، صرف بیان علامه، برای شما حجت شرعی نمی‌آورد. شما باید اصلح بودن كاندیدا را احراز كنید. نمی‌توانید بگویید من به این شخص رأی دادم، چون مثلاً علامه چنین گفتند. خودتان باید عقلاً به نتیجه برسید. اگر از صحبت علامه به نتیجه میرسیدپس لازم است عمل کنید و اگر به نتیجه نمیرسید، به تكلیف خود عمل كنید. در هر دو صورت اگر شما به حجت شرعی رسیده باشید، مأجورید وگرنه خیر. حتی اگر پس از بررسی و ایجاد حجت شرعی، در تشخیص اشتباه هم كرده باشیم، خداوند از ما می‌پذیرد. اما اگر تحت تأثیر بزرگی نام افراد و مانند اینها بدون ایجاد حجیت شرعی رأی دادیم، عذری نداریم. پس نهایتاً همه چیز به تشخیص خود شما برمی‌گردد. برای هم دعا و به هم كمك كنیم تا اصلح را به درستی شناسایی كنیم.

پروردگارا! آنچه را كه به خیر و صلاح این كشور است، برای این ملت مقدّر بفرما.

بنیاد حماسه دفاع 26/2/92

حامیان دکتر جلیلی شهرستان خمینی شهر...
ما را در سایت حامیان دکتر جلیلی شهرستان خمینی شهر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد سلیمی jalili-kh بازدید : 381 تاريخ : 30 ارديبهشت 1392 ساعت: 7:28

لینک دوستان

نظر سنجی

در انتخابات ریاست جمهوری 92 به کدام طیف رای می دهید .

خبرنامه